Kostreš: Vulina je imenovao Aleksandar Bocan-Harčenko

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 01. 12. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vulina je imenovao Aleksandar Bocan-Harčenko

Novi Sad, 01. decembar 2022 - Liga socijaldemorata Vojvodine smatra da je izbor Aleksandra Vulina za direktora Bezbednosno-informative agencije sramotan čin Vlade Srbije.

LSV

Vlada je možda imenovala Vulina, ali je glavni kadrovik ove odluke Putinov ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko.

Aleksandar Vulin je ličnost koja je opasna po bezbednost Srbije.

Srbija sa prvim čovekom sektora bezbednosti kakav je Aleksandar Vulin nema čemu dobrom da se nada.

Radi se o osobi koja nema potrebne kvalitete za ovako odgovornu dužnost, koja, sem o svojim ličnom interesima, vodi računa samo još o interesima režima Vladimira Putina.

Očito je da vlast bezbednosni sektor i definitivno predaje u ruke ruskom interesu. BIA će sa Vulinom na čelu biti običan servis za borbu protiv opozicije i kritičke misli.

Ovaj potez Aleksandra Vučića i Ane Brnabić nanosi ozbiljnu štetu interesima Srbije, te Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava zabrinutost za budućnost naše zemlje.


Bojan Kostreš
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook