Kostreš:Neophodna saradnja da bi se izašlo iz ćorsokaka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 19. 08. 2014. | Komentara: 0

Kostreš:Neophodna saradnja da bi se izašlo iz ćorsokaka

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je neophodan određeni vid saradnje između svih političkih faktora u pokrajinskoj administraciji, kako bi se izašlo iz ćorsokaka, a posebno SNS i DS, rekao je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

LSV
 
- Neophodna je, pre svega, određena saradnja između SNS i DS - rekao je Kostreš Tanjugu, komentarišući saglasnost lidera SNS i SVM Aleksandra Vučića i Ištvana Pastora o formiranju koncentracione vlade u Vojvodini sa oročenim mandatom.
 
On je napomenuo da sve odluke koje donese pokrajinska administracija, kao što su predlozi zakona o finansiranju i drugih, moraju da budu potvrđene i na republičkom nivou, što podrazumeva učešće SNS. To znači, dodao je Kostreš, da se bez široke političke saradnje ne može nastaviti funkcionisanje pokrajine.
 
On je podsetio da je pre nekoliko meseci donet Statut AP Vojvodine, baš na osnovu saradnje SNS i DS i da ne vidi razloge zašto oni ne bi i u buduće sarađivali.
 
(BILSV, 19.08.2014)
 



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook