LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

NOVI SAD, 6. mart - Iako je u svojoj karijeri Nenad Milić bio i šef kabineta premijera Zorana Đinđića i zamenik ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije, nije se istakao zahtevom za decentralizaciju MUP-a.

LSV

Bio je u prilici, ali nije uradio ništa niti tražio da Vojvodina ima svoju policiju.

Čak, štaviše, i Milić i LDP su ćutali i dok Liga socijaldemokrata Vojvodine na tom pitanju godinama insistira, ali su se ovog pitanja setili deset dana pred izbore.

 Da su mislili ozbiljno, ne bi to rekli prvi put i to u kampanji.

I ako zaista misle da mogu deset dana pred izbore da prepričavaju stavove Lige i tako pređu cenzus, grdno se varaju.

Vojvođani ne cene slatke reči. Ovde se zna da Milić i LDP ne misle ozbiljno i da je za njih ovo još jedna priča kako bi došli do glasova, pa da ih opet nema do idućih izbora.

O tome šta misle o Vojvodini i koliko im je Vojvodina važna najbolje govori podatak da su do sada imali najpre samo jednog poslanika, a zatim samo jednu poslanicu iz Vojvodine i da će ih, ako kojim slučajem budu parlamentarni, ovoga puta biti jedva dvoje.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook