Liga najozbiljnija opoziciona stranka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 31. 12. 2013. | Komentara: 0

Liga najozbiljnija opoziciona stranka

ZRENJANIN - Predsednik GrO LSV Zrenjanin Vladimir Tešić ocenio je danas da je očigledan dokaz da se ligaši i ligašice nisu uljuljkali dok je LSV bila partija koja je učestvovala u vlasti, to što su beskompromisno kritikovali zrenjaninsku vlast i pokazali se kao najozbiljnija opoziciona stranka.

LSV

- Brzo smo shvatili našu opozicionu obavezu i korektivnu ulogu u odnosu na vlast. Na sebe smo preuzeli i ulogu stranke koja je obaveštavala javnost o dešavanjima koja su od javnog interesa, a koja nisu bila transparentna, iako je postojala obaveza na to. Naše kritike su uvek bile usmerene ka dobrobiti građana i građanki Zrenjanina i uvek su bile dobronamerne i konstruktivne - rekao je Tešić na današnjoj konferenciji za novinare.

On je podsetio da je Liga u Zrenjaninu bila i predlagač velikog broja ideja i rešenja kojima bi se podigao nivo kvaliteta života u Zrenjaninu.

- Njima smo obuhvatili probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju Zrenjaninci i Zrenjaninke, jer smatramo da politiku treba podrediti interesima naših sugrađana i sugrađanki, čime ćemo nastaviti da se vodimo i u budućem radu - istakao je Tešić i dodao da će ligaši i ligašice nastaviti da prate rad gradskih funkcionera i onih koji odlučuju o sudbini grada.

On je se novinarima zahvalio na redovnom i objektivnom praćenju rada Lige u Zrenjaninu, a u ime GrO LSV Zrenjanin čestitao svim sugrađanima i sugrađankama Novu godinu i poželeo im sreću i zdravlje na ličnom planu i puno uspeha na poslovnom planu.

(BILSV, 31.12.2013)



Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook