Liga nudi rešenje za goruće probleme Kikinđana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 10. 2014. | Komentara: 0

Liga nudi rešenje za goruće probleme Kikinđana

KIKINDA - Velika obećanja i nulta realizacija istih je politika koju vodi vlast u opštini Kikinda. Kako je jedini cilj ligaša bolji život građana, članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda su počeli sa identifikacijom svakodnevnih problema građanki i građana naše opštine, nakon čega ćemo informisati javnost i vlast o hitnosti i značaju njihovog rešavanja, istakao je potpredsednik GrO LSV Kikinda Miroslav Grujić.

LSV

On je dodao da je vlast zaboravila brigu o građanima, te da se oni za pomoć obraćaju jedino Ligi. Napomenuo je da kikindski ligaši neće samo kukati i nabrajati probleme, već će ponuditi predloge za njihova rešenja, pogotovo kada se vidi da za većinu rešenja ne treba previše materijalnih sredstava nego samo dobre volje.

Predsednik Mesnog odbora LSV Novi Kozarci Miroslav Đenić je na konferenciji za novinare istakao da se meštani ovog sela susreću upravo sa takvim problemima - koje nije teško rešiti, a čije otklanjanje bi umnogome olakšalo i ulepšalo život u ovom mestu.  

- Najvažniji problem, koji zahteva rešenje, jeste nedostatak bezbednosnog branika na uglu ulica Kralja Petra i Zdravka Čelara. Na ovom mestu se često dešavaju saobraćajne nesreće, a postavljanje bezbednosnog branika svakako bi uticalo na bezbednost u saobraćaju. Pored toga, u Kozarčani već duže vreme zahtevaju izgradnju biciklističko- pešačku stazu između Novih Kozaraca i Ruskog Sela, od 500 metara dužine, koja bi ne samo uticala na bezbednije putovanje iz jednog u drugo mesto, već i obogatila ponudu za kvalitetniju rekreaciju – ukazao je Đenić.

Prema njegovim rečima, u ovom naselju bi trebalo što pre obnoviti sve kante za smeće u parkovima, koje su već dotrajale, a neophodno je i posaditi nove sadnice.
 
(BILSV, 03.10.2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook