LSV ne veruje svakom šarlatanu iz kruga dvojke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 24. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV ne veruje svakom šarlatanu iz kruga dvojke

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list “Danas” da se ligašima redovno dešava, da kada ne žele da se bezrezervno svrstaju ni u jedan beogradski tabor, da budu optuženi za izdaju ili neverstvo "pravovernima".

LSV

- Mi se 27 godina borimo za isti sistem vrednosti u koji verujemo i za drugačiju Srbiju. Od 2012. godine se vodi besomučna kampanja o Ligašima koji su uz Vučića samo zato što nećemo da vičemo "Vučiću pederu" i zato što od potencijalnih partnera tražimo da se jasno postave prema temama kao što su politika pomirenja u regionu, autonomija Vojvodine i suočavanje sa prošlošću – rekao je Kostreš I dodao da je LSV opoziciona stranka Vučićevom režimu.

- Ali to ne znači da su spremni da poverenje daju svakom šarlatanu iz kruga dvojke koji je kontra aktuelnoj vlasti da bi bio protiv, a ne da bi menjao stvari – istakao je Kostreš.

(BILSV, 24.07.2017)




Odbori LSV | Četvrtak, 15. 05. 2014. | Komentara: 0

Liga ne pregovara o ulasku u novosadsku vlast

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nije kontaktirana na temu mogućeg ulaska u rekonstruisanu ili prekomponovanu vlast u Novom Sadu, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad Aleksandar Kravić.
Događaji | Sreda, 14. 05. 2014. | Komentara: 0

Ustav je Vojvodinu sveo na igračku

BEOGRAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini APV Branislav Bogaroški izjavio je danas da poslanici Lige nisu bili uzdržani, već nisu učestvovali u glasanju o Predlogu statuta AP Vojvodine.
Izjave | Sreda, 14. 05. 2014. | Komentara: 0

Potreban ozbiljan razgovor u pokrajinskoj koaliciji

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da bez izmene Ustava Srbije ništa dobro neće izaći iz pokrajinske skupštine, pa tako ni Statut Vojvodine, napominjući da je LSV stranka svesna činjenice da predloženi statut pokrajine mora biti usvojen.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook