LSV neće u republičku vlast, najverovatnije ni u pokrajinsku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 23. 05. 2016. | Komentara: 0

LSV neće u republičku vlast, najverovatnije ni u pokrajinsku

BEOGRAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić izjavio je danas da Liga sigurno neće biti deo vlasti na republičkom nivou, "a kako sada stvari stoje ni na pokrajinskom".

– Što se tiče pokrajine, Srpska napredna stranka ima većinu da sama formira pokrajinsku vladu i za sada nikakvi razgovori nisu vođeni – rekao je Stojšić novinarima posle konsultacija sa predsednikom Srbije o dodeli mandata za sastav nove Vlade. On je dodao da to ko će biti deo vlasti zavisi isključivo od naprednjaka, "koga oni žele da vide u toj većini".

(BILSV, 23. 05. 2016)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook