LSV ponovo ima odbornika u bečejskoj skupštini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 06. 2014. | Komentara: 0

LSV ponovo ima odbornika u bečejskoj skupštini

BEČEJ - Na nedavno odrzanoj 11. izbornoj skupštini Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej za predsednika je ponovo izabran Tot Ferenc, a za potpredsednika Hadnadj Laslo. Tom prilikom su delegati izabrali i nove članice i članove OO LSV Bečej.

LSV

Novoizabrani opštinski odbor je na svojoj prvoj sednici za sekretara izabrao Dušana Jovanovića. Na ovaj način, nastavljen je trend konsolidacije LSV u Bečeju.

Jovanović je nakon izbora istakao da je bečejski odbor LSV kadrovski pojačan kada je početkom marta pristupilo nekoliko novih članova, među kojima je i Dušan Jovanović, odbornik u Skupštini opštine Bečej i bivši predsednik Opštine i osnivač GG „pokret za Bečej“.

- To znači da LSV ponovo ima odbornika u lokalnoj skupštini, koji zastupa političke interese i ciljeve Lige. Kada je organizacija u pitanju, započeli smo formiranje mesnih odbora LSV i u onim naseljenim mestima u kojima do sada oni nisu funkcionisali – rekao je on.

Jovanović je naglasio da su ove aktivnosti već pokazale prve rezultate i potvrdu ispravno donetog pravca delovanja, te je na nedavno održanim republičkim izborima, na kojima je OO LSV Bečej, bio stožerna stranka koalicije u Bečeju i u okviru koje je stranka dala daleko najveći doprinos, što je rezultiralo da je po broju dobijenih glasova birača bečejske opštine, LSV završio izbore na trećem mestu, iza SNS i SVM, a ispred DS, SPS i LDP.

(BILSV, 12.06.2014)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook