LSV ponovo ima odbornika u bečejskoj skupštini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 06. 2014. | Komentara: 0

LSV ponovo ima odbornika u bečejskoj skupštini

BEČEJ - Na nedavno odrzanoj 11. izbornoj skupštini Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej za predsednika je ponovo izabran Tot Ferenc, a za potpredsednika Hadnadj Laslo. Tom prilikom su delegati izabrali i nove članice i članove OO LSV Bečej.

LSV

Novoizabrani opštinski odbor je na svojoj prvoj sednici za sekretara izabrao Dušana Jovanovića. Na ovaj način, nastavljen je trend konsolidacije LSV u Bečeju.

Jovanović je nakon izbora istakao da je bečejski odbor LSV kadrovski pojačan kada je početkom marta pristupilo nekoliko novih članova, među kojima je i Dušan Jovanović, odbornik u Skupštini opštine Bečej i bivši predsednik Opštine i osnivač GG „pokret za Bečej“.

- To znači da LSV ponovo ima odbornika u lokalnoj skupštini, koji zastupa političke interese i ciljeve Lige. Kada je organizacija u pitanju, započeli smo formiranje mesnih odbora LSV i u onim naseljenim mestima u kojima do sada oni nisu funkcionisali – rekao je on.

Jovanović je naglasio da su ove aktivnosti već pokazale prve rezultate i potvrdu ispravno donetog pravca delovanja, te je na nedavno održanim republičkim izborima, na kojima je OO LSV Bečej, bio stožerna stranka koalicije u Bečeju i u okviru koje je stranka dala daleko najveći doprinos, što je rezultiralo da je po broju dobijenih glasova birača bečejske opštine, LSV završio izbore na trećem mestu, iza SNS i SVM, a ispred DS, SPS i LDP.

(BILSV, 12.06.2014)



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook