LSV pozdravlja kontrolu svih institucija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 19. 08. 2014. | Komentara: 0

LSV pozdravlja kontrolu svih institucija

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja svaki oblik kontrole poslovanja svih institucija, pa i pokrajinskih, rekao je Tanjugu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, komentarišući pokretanje istrage MUP-a o radu četiri pokrajinske institucije.

LSV

On je dodao da takva kontrola ne bi trebalo da se svede samo na te četiri pokrajinske institucije, jer od, kako je rekao, kontrole ne bi trebalo da brine niko ko nije zloupotrebio svoje nadležnosti.

- Ta kontrola ne sme da ima nikakve veze sa politikom, nego mora da bude obavljena stručno i nepristrasno - rekao je Kostreš.

(BILSV, 19.08.2014)




Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook