LSV razgovora sa članstvom o svom programu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 03. 02. 2016. | Komentara: 0

LSV razgovora sa članstvom o svom programu

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da će LSV na predstojeće pokrajinske izbore izaći sama.

LSV
 
- Tradicionalno, mi izlazimo sami. Naše ideje su toliko različite od beogradskih stranaka. Ako bude došlo do nekog objedinjavanja opozicije, u jednoj ili više kolona, mi te razgovore nećemo isključiti - rekao je Kostreš za RTS. 

Kostreš je danas kazao i da će konačnu odluku o tome doneti Glavni odbor stranke po raspisivanju izbora.
 
- U svakom slučaju naše težište jeste na Vojvodini, na lokalima, tako da mi kada smo spremni za pokrajinske izbore, spremni smo praktično za sve nivoe – kazao je zamenik predsednika LSV.
 
- U ovom momentu na nekih 200 tačaka u Vojvodini mi razgovaramo sa našim članstvom o tome da li treba program doraditi, dopuniti. Glavni odbor će taj program usvojiti. On će verovatno imati 16 tačaka i sa tih 16 tačaka koje podrazumevaju i ekonomske aspekte našeg programa, ali i ono najvažnije - političke ćemo izaći pred birače – rekao je Kostreš.

(BILSV, 03.02.2016)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook