LSV Sombor: Siniša Lazić nije naš predsednik Skupštine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 07. 2013. | Komentara: 0

LSV Sombor: Siniša Lazić nije naš predsednik Skupštine

SOMBOR - Događanja u Skupštini grada Sombora u proteklih nedelju dana su najbolji pokazatelj da je odluka Lige socijaldemokrata Vojvodine da više ne daje podršku načinu na koji Siniša Lazić vodi Skupštinu, odnosno grad Sombor, najispravnija moguća, saopštio je Gradski odbor LSV Sombor.

LSV- Odbornici su izloženi konstantom ponižavanju od strane predsednika Skupštine, počevši od lekcija koje im deli putem saopštenja zbog toga što nisu prisustvovali zasedanju čiji je početak odlagao dok nije bio siguran da ima potrebnu većinu, preko pretnji odbornicima pozicije da će im oduzeti dnevnice ako ne budu sedeli mirno u klupama, pa sve do pozivanja dela odbornika na nastavak sednice sat vremena nakon što je zasedanje započelo. Jasno je da je Lazić ovim poslednjim, skandaloznim potezom naneo veliki šamar demokratskoj tradiciji našeg grada, što je bila jedna od retkih dobrih praksi kojom se Sombor mogao ponositi, a sve zarad laganog usvajanja rebalansa budžeta, uz potpunu kontrolu odbornika koji bespogovorno pristaju na njegove igre i bez prisustva onih koji bi imali šta da kažu protiv toga – ističe se u saopštenju.

Somborski ligaši dodaju da se agonija gradske Skupštine nastavila započinjanjem nove sednice, pa njenim odlaganjem, sutrašnjim nastavkom i novim prekidom, uz tumačenje sekretara Skupštine da Poslovnik treba čitati između redova.

- Zbog svega ovoga glasno kažemo: Siniša Lazić nije naš predsednik Skupštine! – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Sombor.

(BILSV, 11.07.2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook