LSV: Protiv obaveznog služenja vojnog roka

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 16. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Protiv obaveznog služenja vojnog roka

Novi Sad, 16. decembar 2022 - Na sednici Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, koja je održana u sredu, 14. decembra, doneta je odluka da se započne akcija protiv obaveznog služenja vojnog roka.

LSV

Nema nikakvog razloga da našu decu pripremaju za ratove koje smo unapred izgubili. LSV ne želi i neće dozvoliti da nas vode u sukobe sa okruženjem. Mi želimo saradnju sa svima u regionu i evropske integracije.

Nikada više majke ne smeju da strepe za živote svojih sinova.

Dobrovoljni davaoci tuđe krvi moraju postati deo neslavne istorije.

Mi nismo protiv vojske. Ona je potrebna Srbiji, ali samo kao profesionalna, mala, i dobro obučena, otvorena za saradnju sa vojskama iz regiona i Evrope.


Bojana Begović
Potpredsednica
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Sreda, 27. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast pod hitno da saopšti ko stoji iza terorističkog napada u selu Banjska

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani osuđuje teroristički napad koji se dogodio u selu Banjska na Kosovu i poziva državne organe da u najhitnijem mogućem roku javnost upoznaju sa svim detaljima ovog zločinačkog čina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 09. 2023. | Komentara: 0

Gradska kuća nebezbedna zona!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da pod hitno saniraju vrh kupole na gradskoj kući.
Odbori LSV | Petak, 22. 09. 2023. | Komentara: 0

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula teme važne za Zrenjanin

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Kao i do sada, lokalna vlast je ostala gluva na ove teme kao što je već 11 godina gluva na probleme običnih ljudi.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook