Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 22. 12. 2019. | Komentara: 0

Marton (LSV): Ima li DS komentar povodom posete Dveri ekstremno desničarskom nemačkom AfD-u

Novi Sad - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton postavio je danas Demokratskoj stranci pitanje da li imaju stav povodom posete predstavnika pokreta Dveri ekstremno desničarskoj partiji AfD u Nemačkoj.

LSV

- Imaju li demokrate bilo kakav stav o poseti lidera Dveri esktremno desnoj AfD u Nemačkoj? - napisao je Marton na Tviteru.

Delegacija Srpskog pokreta Dveri, u kojoj su bili predsednik Boško Obradović i internacionalni sekretar stranke Dragana Trifković, boravila je prekjuče u radnoj poseti nemačkom Bundestagu, gde se sastala s više poslanika krajnje desničarske Alternative za Nemačku (AfD). DS je koalicioni partner Dveri u opozicionom Savezu za Srbiju.
(SzILSV, 22.12.2019)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook