Marton: Sada vidimo ko je od srca u LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 17. 01. 2013. | Komentara: 0

Marton: Sada vidimo ko je od srca u LSV

ZRENJANIN – Komentarišući prelazak osam članova Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu u SNS, pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton rekao je za RTV da uvek ima onih koji su iz ovog ili onog razloga nezadovoljni svojom pozicijom u stranci.

Aleksandar Marton

On je podsetio i da je Liga socijaldemokrata Vojvodine bila partija koja je pre 15-ak godina u Zrenjaninu imala i 50 članova, a da sada ima 3550 članova, te da će uvek biti i onih koji su nezadovoljni.
– Smatram da je ovo trenutak sada, kada smo u opoziciji, da vidimo ko je to baš od srca član Lige socijaldemokrata  Vojvodine . Samo želim da postavim pitanje onima koji su otišli, a ima ih nekoliko: Kako to da je Liga  socijaldemokrata Vojvodine  sad odjednom postala separatistička, nepatriotska politička partija, a pet godina su bili članovi LSV – naveo je Marton.

(BILSV, 17. 01. 2013.)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook