Marton: Sada vidimo ko je od srca u LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 17. 01. 2013. | Komentara: 0

Marton: Sada vidimo ko je od srca u LSV

ZRENJANIN – Komentarišući prelazak osam članova Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu u SNS, pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton rekao je za RTV da uvek ima onih koji su iz ovog ili onog razloga nezadovoljni svojom pozicijom u stranci.

Aleksandar Marton

On je podsetio i da je Liga socijaldemokrata Vojvodine bila partija koja je pre 15-ak godina u Zrenjaninu imala i 50 članova, a da sada ima 3550 članova, te da će uvek biti i onih koji su nezadovoljni.
– Smatram da je ovo trenutak sada, kada smo u opoziciji, da vidimo ko je to baš od srca član Lige socijaldemokrata  Vojvodine . Samo želim da postavim pitanje onima koji su otišli, a ima ih nekoliko: Kako to da je Liga  socijaldemokrata Vojvodine  sad odjednom postala separatistička, nepatriotska politička partija, a pet godina su bili članovi LSV – naveo je Marton.

(BILSV, 17. 01. 2013.)



Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Kostreš: Promena Ustava realna 2012. godine

NOVI SAD - Povodom četvorogodišnjice referenduma za usvajanje Ustava Srbije, održanog 28. i 29. oktobra 2006. godine, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, juče je u izjavama za TV Pink i Radio televiziju Vojvodine upozorio da pitanje koje je danas veoma aktuelno, pitanje regionalizacije i decentralizacije Srbije nije moguće urediti na valjan način po ovom Ustavu, pošto nisu jasno definisana prava i mogućnosti regiona.
Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Odbori LSV | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Kampanja 'Podvuci liniju' počela i u Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Sremska Mitrovica organizovao je danas konferenciju za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju", koja se od ponedeljka, 25. oktobra, vodi na teritoriji čitave Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook