Međuljudski odnosi LSV i DS na najnižem nivou

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 09. 05. 2014. | Komentara: 0

Međuljudski odnosi LSV i DS na najnižem nivou

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je u izjavi za list Danas, odgovarajući na pitanje zbog čega je istupio u javnosti sa oštrom kritikom Dragoslava Petrovića, predlažući Bojanu Pajtiću njegovu smenu, odgovorio da je saradnja sa potpredsednikom Vlade AP Vojvodine vrlo loša i da se on trudi da onemogući svaki dogovor i inicijativu koje dve stranke pokušavaju da uspostave i realizuju.

LSV

– Ne mešam se u kadrovsku politiku DS, ali kakva je to koalicija ako ne možemo da kažemo jedni drugima šta mislimo. Ako funkcioneri DS smatraju da naša koalicija treba da funkcioniše tako što ćemo se podeliti u feude, onda nisu shvatili kako funkcioniše naš politički dogovor. Nisam se izjašnjavao o tome kako Dragoslav Petrović obavlja funkciju sekretara za nauku i tehnološki razvoj u Pokrajini, o tome će neki drugi organi davati svoje sudove, ali i presude – istakao je Kostreš.

Komentarišući negodovanje iz DS zbog svoje izjave, Kostreš je rekao da je Bojanu Pajtiću „u lice rekao da je Dragoslav Petrović problem u komunikaciji dve stranke“.

– Ovo nije prvi put da sam Pajtiću rekao da su međuljudski odnosi između naših stranaka na najnižem nivou. Na pitanje ko je kamen spoticanja, ja sam odgovorio da je to Petrović. Bojanu Pajtiću sam to u lice rekao. Da li će on ukloniti taj kamen spoticanja, ili će nastaviti da urušava odnose između DS i LSV, to je njegova odluka. Mi nismo postavili uslov ili-ili, već smo samo rekli šta je problem. Ako hoće, neka rešavaju taj problem, ako neće, to je njihova stvar – zaključio je Kostreš.

(BILSV, 09. 05. 2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook