Mitrić opet na čelu kikindskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 10. 05. 2014. | Komentara: 0

Mitrić opet na čelu kikindskih ligaša

KIKINDA – Na redovnoj Izbornoj skupštini Lige socijaldemokrata Vojvodine GrO Kikinda za predsednika odbora ponovo je izabran dr Milan Mitrić, dok su za potpredsednike izabrani Miroslav Grujić i Dragana Dukić.

LSVIzabran je sastav Gradskog odbora, kao i Izvršnog odbora koji je predložio predsednik ovog tela Saša Homanov. Za potpredsednika Izvršnog odbora GrO LSV Kikinda izabran je Svetislav Zorić.

Mitrić je na početku podneo izveštaj o radu odbora u proteklom periodu, ali i izložio analizu trenutne situacije, kao i informacije o novinama u radu koje će se realizovati od strane novog rukovodstva u predstojećem periodu. On je naglasio da je prethodna godina bila teška za kikindski odbor, ali da, uprkos svemu, to nije značajnije uticalo na rad i brojnost članstva i podršku svih onih koji podržavaju politiku koju sprovodi kikindski odbor u lokalnoj zajednici.

(BILSV, 10. 05. 2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook