Neznalice i gangsteri iz kriminogene skupine 3D upropastili JKP Čistoću i radnike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 03. 2014. | Komentara: 0

Neznalice i gangsteri iz kriminogene skupine 3D upropastili JKP Čistoću i radnike

NOVI SAD - Novi Sad je prljaviji i zapušteniji nego ikada u svojoj istoriji. Međutim, krivci za svo to smeće na ulicama, prepune kontejnere i ovako aljkav grad, nisu radnici JKP „Čistoća“ nego manipulanti u rukovodstvu tog preduzeća, saopštio je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.

LSV- Za ovakav Novi Sad, odgovorni su oni koji ni ne kriju da su to preduzeće tražili pogađajući se oko vladajuće većine u gradu i koji su ga se dočepali investiranjem u kupovinu glasova. Šta je drugo osim štrajka ostalo radnicima koji umeju da očiste i održavaju ovaj grad, kada ih je ta grupa dovela na rub egzistencije, kada ih ponižava i kada gledaju kako neko upropaštava ono što su oni gradili? – navodi se u saopštenju.
GrO LSV Novi Sad je upozorio da se, iako je prihod preduzeća veći nego ikada jer su cene podignute do krajnjih granica, a građani Novog Sada, kao i oduvek, na vreme plaćaju svoje račune, „rukovodstvo“ pravda da im toliki novac odlazi za nadoknade od ujeda pasa lutalica?!
- Ne kažu, pritom, da su zaposlili mnoštvo stranačkih poslušnika i rođaka u administraciji menjajući sistematizaciju jer nisu zadovoljavali propisane uslove. Ne kažu ni da plate u preduzeću kasne po dva meseca. Nije ih sramota što sa plata radnika koji su digli kredite da bi preživeli uredno skidaju iznos za obustavu, ali ga ne prebacuju bankama kod kojih su se radnici zadužili – dodaje se u saopštenju.
Takođe, novosadski odbor LSV upozorava da rukovodstvo „Čistoće“ ne zna da radi i vodi javno-komunalno preduzeće zbog kojeg je Novi Sad bio među najčistijima i u bivšoj Jugoslaviji, a kamoli u Srbiji.
- Oni su neznalice i gangsteri iz kriminogene skupine 3D. Čega god su se dotakli u ovom gradu, sve su su propastili, jer su došli da otmu, odnesu i ućare. Krajnji je trenutak da idu i da se bave nečim drugim gde će praviti manju štetu. Da prestanu da se bave političkim životom i komunalnim sistemima u Novom Sadu. Neka se vrate da rade ono što su radili i pre, ako su uopšte ikada i imali neko zanimanje. Ili im zbog prethodnog učinka pucaju bombe pod automobilima? – zaključuje se u saopštenju.

(BILSV, 27.03.2014)



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook