Nije bilo reči o kadrovskim rešenjima u Pokrajinskoj vladi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 02. 07. 2014. | Komentara: 0

Nije bilo reči o kadrovskim rešenjima u Pokrajinskoj vladi

NOVI SAD - Predsednik poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas novinarima da je LSV još juče poručila da ništa spektakularno ne očekuju na današnjoj sednici Skupštine.

LSV

- Na dnevnom redu su dva kadrovska rešenja odnosno pokrajinskog sekretara za propise, nacionalne zajednice i obrazovanje Andora Delija, koji je postao član Evrospkog parlamenta i smena Ješića. LSV ta rešenja nikako ne smatra početkom rekonstrukcije pokrajinske vlasti, već su to tehničke stvari. Ovo nije deo paketa nikakvih dogovora, jer oni tek treba da uslede u narednom periodu i videćemo da li će oni uopšte dati neke razultate - kazao je Bogaroški.

Na novinarsko pitanje da li će Ješića na funkciji sekretara za poljoprivredu zameniti zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, on je kazao da LSV, NDS i DS još nisu razgovarali o kadrovskim rešenjima.

(BILSV, 02.07.2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook