Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

NOVI SAD – List Blic objavio je danas uporedno odgovore na ista pitanja dvojice kandidata za gradonačelnika Novog Sada - kandidata Lige socijaldemokrata Vovjodine Dušana Bajića i kandidata DSS-a Borka Ilića. U nastavku pročitajte odgovore Dušana Bajića:

Zašto bi neko glasao za vas?

- Menadžer sam i ceo svoj radni vek kao ekonomista bavim se povećanjem prihoda i dovođenjem svake firme za koju radim do nivoa profitabilnosti. A svako gradsko preduzeće takvo treba da bude. Više od 30 godina sam u komunalnoj privredi, u komunalnom sektoru u ovom gradu i tačno znam svaki problem i šta je potrebno uraditi.

Koji je najveći problem u Novom Sadu i kako ga rešiti?

- Novom Sadu je hitno potrebna temeljna reorganizacija kompletnog komunalnog sektora i gradske uprave. Potrebno je dovesti profesionalce, i ukoliko firma koju preuzimaju ne napreduje ili, još gore, nazaduje, svojom ličnom imovinom moraju garantovati uspeh.

Šta je najgore što je učinjeno u Novom Sadu?

- To što aktuelna vladajuća većina ne zna šta je bavljenjem gradom i ne zna šta je gradska politika. Oni su učešće u vlasti ili zloupotrebili ili upotrebili u lične promocije, u jačanje svojih stranaka a ne u bavljenje komunalnim sistemom što je osnova svake lokalne vlasti.

(BILSV, 20. 04. 2016)




Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook