Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 06. 12. 2019. | Komentara: 0

Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

Novi Sad, 06. decembar 2019 - Lider Dveri i Saveza za Srbiju Boško Obradović je prošli put bojkotovao rad parlamenta tako što je išao u posetu Ruskoj Dumi, a juče tako što je u njega uveo delegaciju sa predstavnikom Krima.

LSV

Tim postupkom Obradović je istovremeno i promovisao koncept okupacije dela teritorije suverenih zemalja kao legalan politički metod i naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine.
Takav potez i politika ne treba da čude nikoga.

Boško Obradović je, podsetiću ako je neko zaboravio, onaj antievropejac koji je sa radikalima ometao govor Federike Mogerini.
Šta je sledeće? Da u parlamentu organizuje onaj ruski kamp sa Zlatibora? 

Potpuno je jasno da nema razlike između ovog Ljotićevca i eksponenta Putinovog režima u Srbiji i Miše Vacića ili Nenada Popovića.
Za nas su jednako neprihvatljivi i jedni i drugi.
 
Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook