Druga godišnjica gradske vlasti: šteta i bruka za koju će neko odgovarati

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 17. 09. 2014. | Komentara: 0

Druga godišnjica gradske vlasti: šteta i bruka za koju će neko odgovarati

NOVI SAD - Drugu godišnjicu vlasti koja opstaje i nakon „rekonstrukcije“, uz pomoć nakupaca glasova i sumnjivih grupacija, Novi Sad dočekuje još zapušteniji i prljaviji, ocenio je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.

LSV- Kulturni centar još nosi ožiljak sramote zbog cenzure, grad grca u dugovima, obećanih investicija i radnih mesta i dalje nema, grad je nastavio da propada. Uprkos poskupljenjima, komunalna preduzeća su u kolapsu ili pred kolapsom zbog bahatosti, rasipništva i nestručnih partijskih vojnika koji u gradskim preduzećima zapošljavaju još nekompetentnije rođake – navodi se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.
 
Novosadski ligaši ističu i da je video klip sa kalendarom afera vlasti dostupan na sajtu www.lsvns.rs, a najavljuju i da će građani ovih dana imati prilike i da ga uzmu u ruke.
 
- Tu je da se ne zaboravi sva šteta i bruka za koju će neko morati da odgovara – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.
 
(BILSV, 17.09.2014)



Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook