Formirati lobi grupu za Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 08. 2012. | Komentara: 0

Formirati lobi grupu za Zrenjanin

ZRENJANIN – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton istakao je danas da je neophodno da se svi poslanici, republički i pokrajinski, iz Zrenjanina, bez obzira na političku pripadnost, zajedno angažuju oko poboljšanja položaja tog grada.

Aleksandra Marton

– Najmanje je važno ko je ligaš, a ko naprednjak, ko demokrata, a ko radikal ili član SVM, važan je Zrenjanin. Iz tog razloga, potrebno je što pre organizovati sastanak svih republičkih i pokrajinskih poslanika iz Zrenjanina. Ima nas desetak i moramo napraviti pravu lobi grupu za Zrenjanin. To je potreba ovoga grada – naveo je Marton u saopštenju.

Dodao je da je izborni proces završen, te da su političke razlike i razmirice i dalje prisutne, ali da svim političkim akterima u gradu Zrenjaninu prvenstven cilj treba da bude uspešan grad, u kojem će problema biti malo, a građani biti zadovoljni. Za to je, prema njegovim rečima, potrebno postići minimalni, ali u perspektivi i maksimalni konsenzus.

– Važno je da se glas Zrenjanina daleko čuje. Važno je da se zajedno, podvlačim reč ZAJEDNO, borimo za naš grad, za naše seljake i pomognemo im u rešavanju problema suše. Za naše mlade i  talentovane, penzionere, nevladin sektor, za naše mesne zajednice – rekao je Marton.

Dodao je da je važno dogovoriti se oko pozicije Zrenjanina u budžetima Republike i Pokrajine, ali raditi i na projektima, kako bi se omogućio lakši dolazak finasijskih sredstava u Zrenjanin.

(BILSV, 29. 08. 2012.)



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook