Gradonačelnik se sveti zbog zahteva da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 19. 12. 2014. | Komentara: 0

Gradonačelnik se sveti zbog zahteva da podnese ostavku

SUBOTICA – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica Dragan Andrić upozorio je juče da je nakon kritika upućenih gradonačelniku Jeneu Maglaiju, subotičkim ligašima stigao dopis da ostaju bez jedne od stranačkih prostorija.

LSV

Andrić je na jučerašnjoj konferenciji za novinare podsetio da je Liga nedavno zatražila od gradonačelnika Subotice da podnese ostavku, pošto od prekomponovanja vlasti u gradu ništa nije urađeno.
– Kao razlog stvaranja nove većine pre više od godinu dana sadašnji gradonačelnik je naveo da će imati “bolju komunikaciju” sa republičkim vlastima i da će se obezbediti novac za završetak Y kraka, Narodnog pozorišta i drugih kapitalnih investicija – podsetio je Andrić.
On smatra da zbog tog zahteva LSV gradonačelnik sada traži da se isele iz jedne prostorije. LSV u Subotici ima tri prostorije za koje uredno plaća po 3000 dinara mesečno, kako je i definisano ugovorom iz 2006. godine.

(BILSV, 19. 12 .2014)



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook