Gradska vlast da se odredi prema skandalu u JKP Vodovod i kanalizacija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 01. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se odredi prema skandalu u JKP Vodovod i kanalizacija

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se gradska vlast odredi prema skandalu sa osveštavanjem vode u gradskom vodovodu.  

LSV
- Odakle pravo interesnoj organizaciji Dinara - Drina - Dunav da tako nešto organizuje u sekularnoj državi i preduzeću čiji su vlasnici svi građani Novog Sada, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost?  Eto još jednog dokaza o tome kako izgleda kada grad vode bahati, neposobni i nestručni. Činjenica da je savetnik direktora ujedno i predsednik DDD pokazuje da je za tu interesnu organizaciju JKP „Vodovod i kanalizacija“ partijski plen i stranačko preduzeće – navodi se u saopštenju Gradskog odbora LSV Novi Sad.

Kada o najvažnijem komunalnom preduzeću u Novom Sadu odlučuje neko ko je osumnjičen za kupovinu glasova i umešan u niz skandala i afera, sledeće što možemo očekivati je da nam osveštavanje vode bude obavezna stavka na računima, ističu ligaši.

- Neko bi rekao da besposlen Bokan i gradsku vodu krsti, ali činjenica da je tu bio i zamenik gradonačelnika ovom skandalu daje i potpis najviših gradskih predstavnika. Kada sledeći put izađete na izbore, dobro pogledajte u šta je ova vlast sa DDD i ostalim interesnim grupacijama, koje joj dodaju većinu, pretvorila ovaj grad – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.

(BILSV, 20.01.2015)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook