I Liga na Danima piva 2015. godine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 30. 08. 2015. | Komentara: 0

I Liga na Danima piva 2015. godine

ZRENJANIN – Godinama unazad Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine - Zrenjanin, u vreme trajanja gradske manifestecije “Dani piva”, organizuje ulične akcije sa zabavnim sadržajem.

LSV

Tako su i ove godine 28. i 29. avgusta, članovi i članice stranke delili promo materijal stranke, list “Slobodnu Vojvodinu”, poklone, igrala se “Vojvođanska lutrija” i omogućeno je našim sugrađanima i sugrađankama da se fotografišu ispred panoa “Sosa i Lala”. Tom prilikom aktivisti su razgovarali sa sugrađanima i sugrađankama u vezi sa problemima koji tište lokalnu zajednicu, podsetivši ih pri tom da je Liga ove godine obeležila 25 godina postojanja.
– 25 godina se beskompromisno zalažemo za Ustavom garantovanu autonomiju Vojvodine, za pravno i socijalno odgovornu državu, za zakonodavnu, sudsku, izvršnu vlast, za vraćanje imovine i izvorne prihode.  Za decentralizaciju vlasti, očuvanje i unapređenje AP Vojvodine, poštovanje prava na različitost, nepovredivost osnovnih ljudskih prava, pravo na korišćenje maternjeg jezika i pisma, pravo na imovinsku, ličnu i pravnu sigurnost, a protiv fašizma, verskog fanatizma i svih oblika diskriminacije – istakla je tom prilikom predsednica Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Branislava Jovanov. 
– Nastavićemo i dalje da se zalažemo i ostaćemo dosledni našoj borbi, jer Zrenjaninci i Zrenjaninke, Vojvođani i Vojvođanke zaslužuju da žive bolje, u našem Zrenjaninu i našoj Vojvodini – dodala je ona.

(BILSV, 03. 08. 2015)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook