Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.

Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 12. 2020. | Komentara: 0

Hitno utvrditi odgovornost za eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da u što kraćem roku istraže sve okolnosti vezane za današnju eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 12. 2020. | Komentara: 0

Ravnopravnost i bolji život osoba sa invaliditetom svakodnevna su obaveza svih građanki i građana

Članice i članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad žele da danas, 3. decembra, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, podsete javnost na to da ravnopravnost i bolji život osoba sa invaliditetom jesu i moraju biti svakodnevni zadatak, ne samo institucija, nego i svih građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook