LSV neguje ideje Vase Stajića i čuva uspomenu na njega

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 10. 02. 2021. | Komentara: 0

LSV neguje ideje Vase Stajića i čuva uspomenu na njega

Novi Sad, 10. februar 2021 - Viziju, ljubav i borbu Vase Stajića za građansku, autonomnu i modernu Vojvodinu ima ko da nasledi. Liga socijaldemokrata Vojvodine čuva i neguje i njegove ideje i uspomenu na ovog velikog čoveka u istoriji Vojvodine, poručio je Robert Kolar, potpredsednik LSV.

LSV

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine položila je danas, povodom 10. februara, dana rođenja i smrti Vase Stajića, venac kod njegovog spomenika.

Pored Kolara,  koji je  i predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada,  u delegaciji Lige bili su i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i brojni istaknuti predstavnici i predstavnice Gradskog odbora LSV Novi Sad.

- Vojvodina i danas, jednako ili i više nego u Stajićevo vreme, posrće pod pritiskom centralizma u Srbiji i teretom nerazumevanja za njen građanski karakter - zaključio je Kolar i napomenuo da je Stajić velika inspiracija svim ligašicama i ligašima.

- Novi Sad i Vojvodina će ga, sasvim sigurno, večno čuvati u svom srcu - dodao je on.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad
Odbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.

Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.
Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV traži ostavke zbog urušavanja krova zrenjaninskog pozorišta

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je obrušavanje dela krova zrenjaninskog pozorišta samo još jedan od brojnih primera nesposobnosti lokalnih vlasti. Odgovorni za dešavanja u pozorištu moraju podneti ostavke!ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook