Još jedno polovično rešenje gradske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 07. 2015. | Komentara: 0

Još jedno polovično rešenje gradske vlasti

Novi Sad, 29. jul - Da je tokom tri godine, koliko upravlja Novim Sadom, gradska vlast zaista želela da pomogne građanima koji žive u blizini Riblje pijace i kojima je parking zaista neophodan, prilikom nedavne rekonstrukcije Trga republike bila bi urađena podzemna garaža za koju postoji idejno rešenje. LSV

Pozivamo gradsku vlast da jasno odgovori - zašto to nije urađeno? 

Umesto da tako na dugi rok reši problem sa parkiranjem u ovom delu grada,  Trg republike je samo popločan behatonom, a najavljuje se postavljanje montažne garaže na jednu od retkih zelenih gradskih površina i to na prostoru koji je pod zaštitom i nalazi se između Muzeja Vojvodine i Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, a za koji je zadužena pokrajinska administracija.

Iako je garaža u ovom kraju grada itekako potrebna, očito je da je gradska vlast svesno propustila priliku da to pitanje reši, upravo zato da bi manipulisala građanima u dnevnopolitičke i predizborne potrebe i izazivala sukob sa pokrajinskom administracijom, koju po ovom pitanju nije ni konsultovala.  

Pozivamo gradsku vlast da ostavi politiku po strani, da ne pokušava da manipuliše građanima i da uradi bar nešto u svom trogodišnjem mandatu tako što će naći adekvatnu lokaciju za parking u ovom delu grada, bez ugrožavanja zeleniih površina, ali i bezbednosnih, tehničkih i brojnih drugih preduslova i međunarodnih standarda za rad muzeja.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook