Kako tzv. eksperti zamišljaju konsolidaciju JKP Stan

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 23. 09. 2015. | Komentara: 0

Kako tzv. eksperti zamišljaju konsolidaciju JKP Stan

Novi Sad, 23. septembar - Dok se gradska vlast konstantno hvali kako je popravila stanje u gradskim preduzećima, činjenice govore drugačije.

LSV

Nakon što su sudski izvršitelji popisali i prodali imovinu JKP "Stan" kako bi se isplatila potraživanja radnika za neisplaćene zarade, ovog popodneva rukovodstvo tog preduzeća nije puštalo ni kupce, ni sudske izvršitelje u krug te firme. Za prodatu imovinu, rukovodioci "Stana" nisu mogli da pronađu ključeve?!

Je li to konsolidacija? Je li to novi plan "stručnjaka", još bolji od naplate "odžačarine"?! Da pred kapijom imaju radnike, kupce, poverioce, sudske izvršitelje i policiju? Može li ova gradska vlast bilo šta da uradi bez skandala? Kakvi eksperti!

Ovo je druga faza u radu gradske vlasti.

Nakon što su se u prvoj fazi tri godine bavili isključivo i samo krikom svojih prethodnika i uništavanjem gradskih preduzeća, sada, u drugoj, "popravljaju" situaciju, kroz skandale, afere, divljanja, falsifikate, prikrivanje izveštaja i sve druge metode za koje naročite eksperte imaju Drina - Dinara - Dunav, SPO i ostale interesne grupacije koje upravo rukovode JKP "Stan".

Ako se realizuje želja gradske vlasti da Privredni sud uvede JKP "Stan" u stečaj, sa žaljenjem ćemo konstatovati da je ovo gradsko preduzeće, uprkos pompeznim najavama u javnosti – upropašteno.

Gradski odbor
Lige sociajldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook