Krivična prijava protiv Lukrecie Ursulesku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2012. | Komentara: 0

Krivična prijava protiv Lukrecie Ursulesku

ZRENJANIN – Potpredsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin i odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev, potvrdio je danas novinarima da je Lukrecia Ursulesku, odbornica u lokalnom parlamentu koja je svoje mesto osvojila na listi LSV, a onda se proglasila nezavisnom i pružila podršku sadašnjoj većini okupljenoj oko stranaka SNS i SPS, dobila posao u zrenjaninskom JKP "Vodovod i kanalizacija".

Vladimir Milošev

– Na osnovu prava na dostupnost informacijama od javnog značaja, dobili smo odgovor od ovog preduzeća u kojem piše da je gospođa Ursulesku dobila zaposlenje 30. jula ove godine, samo dvadesetak dana nakon konstitutivne sednice Skupštine grada, na mestu administrativnog radnika i to na neodređeno vreme. Potvrđeno je i da je njena neto zarada 40.500 dinara – izjavio je Milošev, dodajući da suma, koju će ova odbornica dobiti do kraja njenog radnog veka, prelazi 70 hiljada evra.
– Liga socijaldemokrata Vojvodine će, zbog svega ovoga, podneti krivičnu prijavu protiv Lukrecie Ursulesku i NN lica. Smatramo da je ovo očigledan primer mita i korupcije, koji takođe pokazuje da je sadašnja vlast prekršila sva svoja predizborna obećanja i da se trenutno bavi sama sobom i opstankom na vlasti, a ne građankama i građanima Zrenjanina – istakao je Milošev. On je upozorio da je takvo ponašanje nedopustivo i skandalozno.
– I u narednom periodu ćemo pratiti rad svih javnih preduzeća, ustanova, Gradske uprave i funkcionera i upozoravaćemo javnost i nadležne na zloupotrebe – upozorio je Milošev. Napomenuo je i da ovakvi postupci sadašnje vlasti udaljavaju Srbiju od evropskih integracija, u trenutku kada se dovodi u pitanje opstanak Srbije u bezviznom režimu i njen odnos sa EU, kao i da vode ka udaljavanju od stvarne borbe protiv korupcije.

(BILSV, 16. 10. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook