LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 11. 11. 2016. | Komentara: 0

LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

NOVI SAD – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da će LSV aktivno učestvovati u doprinosu da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture. On je za RTV rekao da se o nekim projektima još razgovara sa partnerima u gradu, dok su neki već u postupku realizacije.

LSV

- Naš tim Gradskog odbora LSV je već uveliko pripremio nekoliko projekata o kojima razgovaramo sa našim partnerima u gradu kao što je saobraćajna kultura, male urbane celine i mnogi drugi. A deo, kao što je sređivanje značajnih fasada i privođenje Podgrađa Petrovaradinske tvrđave nameni, svakako je već usaglašeni deo tih projekata koji su već i počeli sa radovima – kazao je Kolar odgovarajući na pitanje „Kakav doprinos će vaša stranka dati da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture“ u anketi emisije Politbiro RTV-a.

(BILSV, 11.11.2016)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook