LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 11. 11. 2016. | Komentara: 0

LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

NOVI SAD – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da će LSV aktivno učestvovati u doprinosu da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture. On je za RTV rekao da se o nekim projektima još razgovara sa partnerima u gradu, dok su neki već u postupku realizacije.

LSV

- Naš tim Gradskog odbora LSV je već uveliko pripremio nekoliko projekata o kojima razgovaramo sa našim partnerima u gradu kao što je saobraćajna kultura, male urbane celine i mnogi drugi. A deo, kao što je sređivanje značajnih fasada i privođenje Podgrađa Petrovaradinske tvrđave nameni, svakako je već usaglašeni deo tih projekata koji su već i počeli sa radovima – kazao je Kolar odgovarajući na pitanje „Kakav doprinos će vaša stranka dati da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture“ u anketi emisije Politbiro RTV-a.

(BILSV, 11.11.2016)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook