LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

KIKINDA - Fudbal u Srbiji ne bi trebalo da vode imena već dobri projekti i dugoročni planovi, rečeno je na tribina pod nazivom "Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini" koja je u organizaciji Saveta za sport Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda, održana u Kulturnom centru u tom mestu.

LSV Kikinda

Bivši igrač i fudbalski sudija Zoran Arsić govorio je o učešću u emisiji "Insajder", u serijalu o fudbalskoj mafiji, posle kojeg su počele istrage i hapšenja. Naveo je da živi za fudbal, a ne od fudbala i dodao da su mnogi funkcioneri u savezu tamo iz lične koristi. Arsić je prošle nedelje predao krivičnu prijavu protiv 13 osoba iz samog vrha FSS i FSV. Pored njega govorio je i predsednik OFK "Kikinda" Željko Bodrožić, koji je rekao da se nada da će lokalna samouprava pomoći ovom klubu koji se nalazi „u očajnom stanju", a u gradskom je vlasništvu. Reč je imao i fudbalski sudija Branislav Pemac koji je govorio o sociologiji sporta. Moderator je bio predsednik Saveta za sport LSV Tomislav Bartolić. Po prvi put je jedna politička stranka organizovala ovakav događaj. Kako je najavljeno, ovakve tribine će se organizovati i u drugim gradovima, a GrO LSV Kikinda zalagaće se za bolje stanje ne samo fudbala nego svih sportova na teritoriji opštine.

(BILSV, 18.11.2011.)




Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.
Odbori LSV | Subota, 20. 01. 2024. | Komentara: 0

SNS vlast nije sposobna da reši problem vode u Zrenjaninu!

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podsetili su danas na dvadeset godina od zabrane upotrebe pijaće vode u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook