LSV u Kikindi peta na listi za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV u Kikindi peta na listi za lokalne izbore

KIKINDA – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda predao je večeras listu kandidata za odbornike u Gradskoj skupštini.

 
 
Tako je LSV peta stranka koja je Gradskoj izbornoj komisiji Kikinde predala listu svojih kandidata. Na njoj se nalazi 35 imena koje je svojih potpisom podržalo 1.080 građanki i građana.
 
Predsednik Gradskog odbora LSV Kikinda dr Milan Mitrić kazao je novinarima nakon predaje liste da je u prethodnom mandatu izneverena izborna volja građana brojnim prelascima iz stranke u stranku, te da je ponuđena lista LSV garancija da se to neće ponovo dogoditi. Osobe koje su se našle na novoj listi su, prema Mitrićevom mišljenju, profesionalno ostvarene osobe sa integritetom, čime se smanjuje mogućnost da se dese koruptivne radnje i menjanje stranaka zarad ličnih interesa.
 
- Hteli smo da odborničke liste budu pune pristojnog sveta – i uspeli smo. To će garantovati našim biračima da će glas dat LSV ostati u tom političkom i moralnom okviru. – istakao je Mitrić. On očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima..
 
(BILSV, 17.03.2016)



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook