LSV u vladajućoj većini u Vršcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 27. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV u vladajućoj većini u Vršcu

VRŠAC - Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac danas su prisustvovali potpisivanju koalicionog sporazuma između Pokreta vršačka regija-evropska regija i Demokratske stranke.

Vrsac

Imajući u vidu da su predstavnici Pokreta i Lige socijaldemokrata Vojvodine nedavno potpisali koalicioni sporazum,na ovaj način je stvorena većina u Skupštini opštine Vršac.

Takođe,prisutni mediji su upoznati da će se sutra održati konstitutivna sednica SO Vršac, kao i sa kadrovskim rešenjima za članove opštinskog veća SO Vršac. Liga će u narednom periodu imati člana Opštinskog veća zaduženog za poljoprivredu. O ostalim kadrovskim rešenjima će se kasnije dogovarati. Kako se navodi u  saopštenju predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušana Vladislava, Gradski odbor LSV Vršac se još jednom zahvaljuje svim sugrađanima na pruženoj podršci i uveren je da će ukazano poverenje opravdati.

- Učešćem u izvršnoj vlasti preuzeli smo odgovornost,kako ne bi bili samo nemi posmatrači ili opravdano-neopravdani kritičari vlasti ili dešavanja u našoj opštini. Važno je još istaći da je LSV u predizbornoj trci imala manje-više korektne odnose sa svim političkim činiocima na lokalu,čak i sa onima sa kojima se žestoko ne slažemo na višim nivoima. Iz tog razloga smatramo da će ligaši biti osveženje u SO Vršac, jer novi ljudi nose uvek novu energiju”, piše u saopštenju.Takođe, se navodi da u GrO LSV Vršac smatraju da će svojim idejama i predlozima doprineti poboljšanju standarda sugrađana.

(BILSV, 27.05.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook