Marton: Što pre formirati Savet za razvoj Zrenjanina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 12. 2014. | Komentara: 0

Marton: Što pre formirati Savet za razvoj Zrenjanina

ZRENJANIN – Komentarišući kritike zrenjaninskih naprdnjaka na račun Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke, koje su okrivile zrenjaninsku vlast zbog srušenog tendera za pijaću vodu, bivši predsednik Skupštine Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je na formiranje Saveta za razvoj Zrenjanina.

LSV

Marton, koji je i pokrajinski poslanik LSV, rekao je za RTV da svaka vlast pokušava da radi u interesu građana, ali i da, kada rezultati nisu vidljivi, kako je naveo, uvek se krivi prethodna.
– To je oproban politički recept, a činjenica je da vlast u Zrenjaninu ni posle skoro tri godine nema nikakve rezultate iza sebe. Pokazalo se da nešto mora da se menja i da za to nisu sposobni SNS i široka koalicija oko te stranke – rekao je Marton u izjavi za RTV. 
On je istakao da je LSV u Zrenjaninu uvek bila konstruktivna opozicija, što se vidi u predloženim amandmanima te stranke u lokalnoj skupštini.
– Nema više vremena za teške reči i neophodno je što pre formirati Savet za razvoj Zrenjanina u kojem će sedeti predstavnici svih parlamentarnih stranaka u Zrenjaninu i ljudi sa političkim indignitetom, koji će razgovarati o svim problemima grada - o vodi, investicijama, obilaznici…– rekao je funkcioner LSV. 
Marton je poručio da je zadatak vlasti da radi, a ne da šalje saopštenja i podsetio da je LSV bila kritična i do 2012. godine, odnosno dok je bila u vlasti, kada je, kako je istakao, kritikovala i svoje koalicione partnere kada su se donosile loše odluke.  

(BILSV, 15. 12. 2014)



Odbori LSV | Subota, 20. 01. 2024. | Komentara: 0

SNS vlast nije sposobna da reši problem vode u Zrenjaninu!

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podsetili su danas na dvadeset godina od zabrane upotrebe pijaće vode u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2023. | Komentara: 0

Puna usta praznog patriotizma

Vojvođani LSV poziva nadležne inspekcije da kazne odgovorne u gradu Zrenjaninu zbog nepodobnog načina isticanja državne zastave.
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Vojvođani su večeras uz ProGlas u Novom Sadu!

Vojvođani 17. decembra na izborima za republički i pokrajinski parlament imaju priliku da se izbore da se glas Vojvodine čuje u naredne četiri godine. Vojvodina može da bude faktor promene. Ali, da bi se glas zaista čuo potrebna je najšira mobilizacija građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook