Pančevački Ligaši izabrali novo rukovodstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 04. 2013. | Komentara: 0

Pančevački Ligaši izabrali novo rukovodstvo

PANČEVO – Na izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemorkata Vojvodine Pančevo, za predsednika je jednoglasno izabran Pavle Đukić, dok su za potpredsednike, takođe jednoglasno, izabrani Marija Boršoš i Jovan Petrovački.

LSV

Novoizabrani članovi gradskog odbora, koji će u ovom sazivu brojati 45 članova dobio je podršku svih prisutnih delegata. Neposredno pre izbora za novog predsednika GrO, Pavle Đukić, koji je poverenje imao i u prošlom mandatu, podneo je izveštaj o radu u kom se najviše osvrnuo na proteklu godinu i izborni rezultat postignut u Pančevu.
- Zajedničkim, konstantnim i teškim radom svih aktivista naše stranke u gradu došli smo do zacrtanog cilja, a to je pozicioniranje Lige na političkoj mapi Pančeva, kao parlamentarne stranke, čiji će se glas čuti za govornicom u Skupštini grada – ukazao je Đukića u obraćanju prisutnim delegatima i delegatkinjama. Nakon Izborne skupštine, održan je i prvi sastanak gradskog odbora na kom je Marinika Čobanu jednoglasno izabrana za predsednicu Izvršnog odbora GrO LSV Pančevo.
Usvojen je i njen predlog za članove IO, zaduženih po sledećim resorima: Miloš Veselinov za komunalna pitanja, Predrag Stojadinov za saradnju sa stručnim savetima LSV, Oliver Petković za obrazovanje i saradnja sa sindikatima, Pavle Đukić za infrastrukturu. Takođe, Vladan Keljević je zadužen za informisanje i mobilnost, Duško Marković za ekonomska pitanja, Sonja Radivojev za koordinaciju MO u naseljenim mestima, Jovan Patrovački za poljoprivredu, Marija Boršoš za ljudska i manjinska prava,  Srđan Ilijevski za ekologiju i zaštitu životne sredine, Ivan Nedeljković za akcije, Predrag Almažan za podelu SV, Jasmina Topić za kulturu i Miodrag Lukić za omladinska pitanja.
Takođe, Marinika Čobanu je pondnela i kandidaturu za članicu predsedništva LSV ispred regionalnog odbora Jugozapadni Banat, koju su podržali mesni odbori Kovačica, Sefkerin, Opovo, Sakule, Baranda, kao i 14 MO iz GrO Pančevo.

(BILSV, 11. 04. 2013.)



Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook