Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.
Odbori LSV | Subota, 23. 01. 2021. | Komentara: 0

Novi Sad će večno čuvati uspomenu na žrtve Novosadske racije

Novi Sad će večno u svom srcu čuvati uspomenu na sve žrtve januarskog pogroma 21, 22. i 23. januara 1942. godine. Ovo je mesto velike tuge, boli i velike obaveze za naš grad - da ne dozvolimo da se ikada više povampire ideologije koje su dovele do ovog zla, poručio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić.
Odbori LSV | Subota, 19. 12. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Rešenje pijaće vode u Banatu nisu fabrike vode, već regionalni vodovod

Problem pijaće vode u Zrenjaninu nije rešen izgradnjom Fabrike vode. Situacija jeste bolja od kako Fabrika radi, ali problem i dalje postoji, jer, iako možda voda izlazi čista iz fabrike, ona prolazi kroz prljave i često bušne cevi, i do krajnjeg korisnika opet dolazi neupotrebljiva, izjavio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook