SNS opet nasilno menja vlast u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 01. 2016. | Komentara: 0

SNS opet nasilno menja vlast u Beloj Crkvi


LSV

BELA CRKVA – Predsednica Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva Sandra Ristić izjavila je danas da se Srpska napredna stranka sprema da na sutrašnjoj vanrednoj sednici skupštine nasilno smeni vlast u toj opštini. Kako prenosi  portal autonomija. info, Ristić je istakla da SNS trenutno ima dva odbornika, ali da je, prema informacijama LSV, danas u Jagodinu odvežen pun autobus lokalnih odbornika, koji su zbog pritisaka i ucena potpisali podršku SNS. Ona je ukazala i da su svi ti odbornici trenutno nedostupni i da će autobusom biti vraćeni sutra, kada se pretpostavlja da će biti održana vanredna sednica i smenjena aktuelna vlast.
 
– Ukoliko sednica bude održana sutra to će značiti kršenje svih procedura za sazivanje vanrednih skupština, jer je definisano da takve sednice moraju da se zakažu tri dana ranije – rekla je Ristić. Ona je istakla i da će se LSV zbog toga obratiti svim nadležnim institucijama.
 
Ristić je navela i da je otimanje vlasti u Beloj Crkvi dokaz na šta je sve spremna SNS, koja je svoju predizbornu kampanju gradila na optužbama na račun bivšeg potpredsednika Jedinstvene Srbije i zamenika predsednika opštine Bela Crkva Marjana Aleksića, koji je nedavno prešao u SNS i postao, kako je navela, perjanica te stranke u Beloj Crkvi.
 
– LSV je zbog toga, kao i još neke stranke, organizovala danas skupljanje potpisa za smenu zamenika predsednika opštine Marjana Aleksića – dodala je Sandra Ristić. Ona je istakla i da je i sama bila žrtva pretnji i da, zbog toga što je odlučila da se ne prikloni SNS, očekuje da će dobiti otkaz.
 
– Neće to biti ni prvi ni poslednji put da gubim posao, ali ja imam obraz i ostajem dosledna LSV, koja neće olako preći preko ovakvih dešavanja – rekla je Ristić. 
 
(BILSV, 14. 01. 2016)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook