Sportski savez grada Zrenjanina žrtva politike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Sportski savez grada Zrenjanina žrtva politike

ZRENJANIN - Član Saveta za sport Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški rekao je na konferenciji za novinare da je vođenje Saveza otežano, jer se njegov rad blokira i ignoriše, a sredstva se teško dobijaju.

LSV

Kako je rekao, zrenjaninskom Sportskom savezu u budućnosti ipak predstoji borba za položaj u gradu, jer signali koje šalje nova gradska vlast ne ulivaju nadu.

- Pozicija je sačuvana isključivo odnosom prema članicama, trudom i radom. Organizovali smo predstavljanje Zakona o sportu, razna takmičenja, izlazili smo na teren, redovno smo obaveštavali javnost o našem radu i moja vrata su za sve uvek bila otvorena - podsetio je Bogaroški.

On se osvrnuo i na izbornu Skupštinu SSGZ na kojoj je 117 delegata biralo organe upravljanja Saveza. Na toj sednici je Bogaroški ponovo izabran za generalnog sekretara Saveza.

- Sportske organizacije su izborom novih ljudi potvrdili da je ova sportska organizacija bila uspešna u razvijanju sporta i premeštanju značajnih sportskih događaja iz velikih gradova u Zrenjanin. Novo rukovodstvo Saveza čine provereni sportski radnici, koji će nastaviti kontinuitet u radu, sa tendencijom jačanja, koje će se zasnivati na kvalitetu, tako da gradski čelnici neće moći da ignorišu činjenicu  da je to ipak krovna organizacija, prepoznata kao nosilac svih aktivnosti - istakao je Srđan Bogaroški.

(BILSV, 06.11.2012)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook