Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 08. 08. 2018. | Komentara: 0

Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

Zrenjanin, 08. avgust 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ukazuje na veliku opasnost od rupa na kolovozu, koje su se poslednjih dana pojavile na saobraćajnicama u samom gradu Zrenjaninu. Krateri na saobraćajnicama u zrenjaninskim naseljima Mala Amerika i Šumica ugrozili su sigurnost učesnika u saobraćaja.

LSV

Tražimo odgovore od nadležnih!

Zašto su se pojavili krateri na putevima? Šta će lokalna samouprava učiniti da se ova pojava spreči, a nastala šteta sanira?

Postoji opravdana bojazan da će se ovakve pojave ponovo dešavati, a pošto se dešavaju na  saobraćajnicama i javnim površinama, posledice mogu biti katastrofalne.

Bezbednost građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine insistira na hitnoj reakciji vlasti!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
 Zrenjanin



Odbori LSV | Petak, 28. 12. 2012. | Komentara: 0

Kolika je zarada Ivana Bošnjaka?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu podseća gradonačelnika Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se i dalje nije izjasnio o tome koliko je para zaradio dok je obavljao dve funkcije.
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 12. 2012. | Komentara: 0

Pomen vojvodi Šupljikcu

PANČEVO – Povodom 164 godine od smrti prvog velikog vojvode Srema, Banata, Bačke i Baranje, Stevana Šupljikca danas, 27. decembra, u organizaciji GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo položen je venac na spomenik vojvodi Šupljikcu na platou ispred pančevačke bolnice.
Odbori LSV | Sreda, 26. 12. 2012. | Komentara: 0

Toplani više za marketing nego Zelenilu za subvencije

NOVI SAD – Savet za komunalne poslove Skupštine grada usvojio je bez otvaranja rasprave, programe poslovanja i investicionih ulaganja komunalnih preduzeća za dogodine, ZIG-a, „Vodovoda i kanalizacije”, „Novosadske toplane”,  „Čistoće”, „Tržnice , „Gradskog zelenila”, „Lisja”, „Informatike”, Gradskog saobraajnog preduzeća „Novi Sad”, „Puta” i „Parking servisa”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook