Tribina o ulozi porodice u društvu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 19. 05. 2015. | Komentara: 0

Tribina o ulozi porodice u društvu

BELA CRKVA - Povodom Svetskog dana porodice, Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva je organizovao tribinu pod nazivom „Porodica - oaza sigurnosti pojedinca i stabilnosti društva“.

LSV
O ovome su sa posetiteljkama tribine razgovarale profesorka razredne nastave Mira Gašić, socijalna radnica u penziji Vera Radulović i profesorka srpskog jezika i književnosti Danijela Jovanović. Uvodnu reč su održale predsednica OO LSV Bela Crkva Sandra Ristić i predsednica Foruma žena OO LSV Bela Crkva Ivana Ristić Hubert. 

Ostvarena je ideja da tribina bude interaktivna, žene koje su pristustvovale su se aktivno uključivale u razgovor, podelile su svoja iskustva, postavljale pitanja i davale predloge. Kako je saopšteno, uskoro će biti organizovano više radionica i sličnih aktivnosti na temu porodice. Ligašice su pozvale svoje sugradjanke da im se pridruže jer je, kako kažu, činjenica da su žene zapravo pokretači društva.

(BILSV, 19.05.2015)




Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook