U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.

LSVKomisija za sprovođenje referenduma je objavila da je od ukupno 1.613 građana koji su imali pravo da se izjasne, na referendum izašlo njih 1.027, dok se za uvođenje samodoprinosa izjasnilo 90,75 odsto. Građani Novog Orahova su, izglasavajući sebi novi samodoprinos, pokazali koliko su odgovorni prema sebi i svojim potomcima. Takođe, ovim je još jednom ogromna većina građana dala veliku podršku Savetu Mesne zajednice Novo Orahovo, što pred njega stavlja obavezu da se ispuni sve ono što građani očekuju od onih koji predvode njihovu mesnu zajednicu.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast da osigura bezbednost građana Subotice

Subotički odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i prvog čoveka gradske skupštine Balinta Pastora da u najhitnijem roku iniciraju održavanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o stanju bezbednosti u gradu.
Odbori LSV | Sreda, 14. 06. 2023. | Komentara: 0

Radovi na parkingu i dalje stoje, naprednjaci i dalje ćute

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ponovo postavlja pitanje gradonačelniku Salapuri i njegovom saradnicima šta se dešava sa izgradnjom nove ulice i parkinga u centru grada Zrenjanina, što je najavljeno kao značajan infrastrukturni projekat za grad.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pastor i Bakić sramotno ćutali na koncert čoveka koji širi versku i nacionalnu mržnju

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodina-VOJVOĐANI Subotica smatra da je izostanak reakcije čelnika grada Subotice Stevana Bakića i Balinta Pastora na koncert pevača šovinističke muzike Baje Malog Knindže u Novom Žedniku sramotan i da je u potpunoj suprotnosti sa tradicijom zajedničkog života u Subotici i Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook