U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.

LSVKomisija za sprovođenje referenduma je objavila da je od ukupno 1.613 građana koji su imali pravo da se izjasne, na referendum izašlo njih 1.027, dok se za uvođenje samodoprinosa izjasnilo 90,75 odsto. Građani Novog Orahova su, izglasavajući sebi novi samodoprinos, pokazali koliko su odgovorni prema sebi i svojim potomcima. Takođe, ovim je još jednom ogromna većina građana dala veliku podršku Savetu Mesne zajednice Novo Orahovo, što pred njega stavlja obavezu da se ispuni sve ono što građani očekuju od onih koji predvode njihovu mesnu zajednicu.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Odbori LSV | Sreda, 28. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV - Vojvođani: Rešiti pitanje zgrade Doma vojske

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani postavlja pitanje predstavnicima zrenjaninske vlasti šta su učinili i šta planiraju da učine da se reši status zgrade Doma vojske (zgrada Trgovinsko-industrijske komore) i da se privede nameni.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Kovid bolnica mora prerasti u novosadsku gradsku bolnicu

Povodom odluke da Kovid bolnica na Mišeluku postaje dijalizni centar KCV-a, novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani se oštro protivi toj odluci, te i dalje smatra da Kovid bolnica treba da bude pretvorena u gradsku bolnicu, koja je preko potrebna svim građanima Novog Sada.
Odbori LSV | Utorak, 20. 06. 2023. | Komentara: 0

U Zrenjaninu sve stoji - radovi na kući dr Županskog i dalje bez pomaka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ponovo postavlja pitanje predstavnicima zrenjaninske vlasti šta se dešava sa radovima na rekonstrukciji i restauraciji kuće dr Slavka Županskog u Svetosavskoj ulici, budući da je planirano da budu završeni do kraja prošle godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook