Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 02. 2021. | Komentara: 0

Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Volimo te, glavni grade i želimo ti da budeš još lepši, još uređeniji i još veći!

To je poruka aktivista i aktivistkinja Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad koji su i danas, kao i prethodnih godina, na zgradi LSV istakli ogroman transparent na kojem piše „Novi Sad je nama glavni grad“.

LSV

Kao jedan je od najprestižnijih univerzitetskih i urbanih centara i nesporni lider ovog dela Evrope, Novi Sad je danas tamo gde mu je i mesto, u društvu sa najlepšim evropskim gradovima.

Bez obzira na sve teškoće u okruženju i čitavom svetu, Novi Sad jednako uspeva da se strateški razvija, gradi i osavremenjuje. 

Ponosni smo na to!

I puno nam je srce što je 2019. bio Omladinska prestonica Evrope i što će sledeće godine biti Evropska prestonica kulture!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Prevazići političke razlike zarad trudnica

MUŽLJA – Trudnoća, njeno održavanje  i period posle porođaja ne mogu biti tretirani kao bolest, pa se ni odsustvo žene sa posla zbog toga ne može tretirati kao bolovanje, ocenio je juče potpredsednik GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš.
Odbori LSV | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Nasilje nad decom je kažnjivo

ZRENJANIN - Savet za socijalnu politiku Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin je sinoć u sali Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” organizovao tribinu o Prednacrtu novog Građanskog zakonika pod nazivom “Biti ili ne biti dete”.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Počinje rešavanje problema u Peščari

SUBOTICA – U Mesnoj zajednici „Peščara“ oko 40 odsto stanovništva nema vodovod, 60 odsto kanalizaciju, a od 70 ulica svega 18 je asfaltirano. Na prošlonedeljnoj sednici lokalnog parlamenta usvojen je Generalni plan regulacije koji nudi rešenja za komunalne probleme.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook