Vučević lično odgovoran za katastrofalno stanje u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 12. 12. 2012. | Komentara: 0

Vučević lično odgovoran za katastrofalno stanje u Novom Sadu

LSVNOVI SAD, 12. decembar - Gradonačelnik Miloš Vučević je lično, a zatim i celokupna nova gradska vlast direktno su odgovorni za svakog ko se na ulici povredio, čiji je automobil zaglavljen i za svu ostalu štetu koju Grad trenutno trpi ili će je trpeti u budućnosti.

Ova gradska vlast je nesposobna.

Zato nam grad ni posle pet dana nije funkcionalan.

Zato je sinhronizacija rada JKP „Put“, JKP „Čistoća“, JKP „Gradsko zelenilo“ i JKP „Parking servisa“ katastrofalna i zato se dešava da se autobuska stajališta očiste, a onda prođe grtalica i na njih nagura sneg.

Zato se dešava da ostala javno komunalna preduzeća ne pomažu i da  JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JKP „Lisje“ imaju kamione i mehanizaciju, a grad angažuje mehanizaciju privatnih firmi na čišćenju snega.

Zato gradonačelnik ima obraza da građanima poruči da je zadovoljan radom Zimske službe, jer on i njegovi nestručni saradnici ne znaju za bolje i ne umeju bolje.

Zato se troše i enormne količine soli koja šteti vozilima, asfaltu i zelenilu.

Budući da je on lično najodgovorniji, neka gradonačelnik odgovori:

- Da li znate kolika količina soli je bačena za tri dana? Da li se tolika so baca da bi se opravdao nenamenski potrošen novac ili je potrebno uništiti infrastrukturu kako bi se napravio prostor za nove nenamenske troškove?

- Ko živi u pojedinim ulicama koje su - iako nisu prioritetne - očišćene do perfekcije, a okružene su znatno većim, a nedovoljno očišćenim ulicama ili bulevarima?

- Zašto se so baca na mostove? Mostovi su uvek posipani rizlom. Posledice ovoga će se videti za nekoliko godina. Hoćemo li onda zvati Vučevića i pitati: „Zašto si posipao solju mostove 2012. godine“, kao što bi sada trebalo zvati Maju Gojković?

Kada gradonačelnik odgovori na ova, imaćemo još pitanja.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook