Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu Skupštine grada Zrenjanina jer neodgovorna vladajuća većina ni na 34. sednici nije našla za shodno da u dnevni red uvrsti informisanje odbornika i građana o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode.

LSV

Nakon hapšenja osoba koje se terete za krivična dela zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica, u vezi sa poslovima vezanim za izgradnji fabrike vode u Zrenjaninu smatramo da je nedopustivo da gradski čelnici ćute. Smatramo da najmanje što građani zaslužuju jeste da čuju istinu o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode, ko je odgovoran za to što je još uvek nemamo, kao i kada će Zrenjaninci konačno dobiti zdravu pijaću vodu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama unazad traži da se ovo pitanje nađe na dnevnom redu u parlamentarnom domu, najvišem telu vlasti, gde i treba da se donose odluke o pitanjima od najveće važnosti za sve građane i građanke Zrenjanina, međutim bahata naprednjačka vlast uporno odbija da se o ovom problemu govori. 

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, svim građanima Zrenjanina i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, ustaljena je praksa ove vlasti. Međutim, problemi koje su zrenjaninski naprednjaci izazvali u oblasti vodosnabdevanja prevazilaze po svojoj štetnosti i posledicama sve druge i zrenjaninski naprednjaci pokazali su da su vlast nedostojna našeg grada.

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje predstavnicima vlasti da Zrenjaninci nisu građani drugog reda i da je njihov posao da rade u interesu svih Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Liga socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati na bahatost i neodgovornost koju prema građanima pokazuje ova vlast.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook