Održana ulična akcija povodom godišnjice vlasti u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 13. 09. 2013. | Komentara: 0

Održana ulična akcija povodom godišnjice vlasti u Novom Sadu

NOVI SAD – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je, povodom obeležavanja godinu dana rada aktuelne gradske vlasti u Novom Sadu, uličnu akciju na četiri lokacije u centru grada.

LSV

Pošto gradska vlast nije dozvolila da se održi promocija video klipa „Godinu dana ponižavanja Novog Sada“, aktivisti GrO LSV Novi Sad delili su sugrađanima propagandni materijal u kojem je detaljno opisana prva godina novosadske vlasti, uključujući mnogobrojne afere koje su je pratile.
Predsednik GrO LSV NS Aleksandar Kravić istakao je tom prilikom da je današnja akcija samo nastavak podsećanja građana Novog Sada na „učinak“ njihove vlasti, koja je pre dva dana započeta konferencijom za novinare i filmom objavljenim na društvenim mrežama, koji je za dva dana pogledalo preko 7000 građana.
– Želeli smo da u konkretnom kontaktu na ulici sa građanima ukažemo šta se zapravo dešava i kakvi su problemi u javnim preduzećima i gradskoj upravi. Naša želja je da bez nekog bukačkog sistema, argumentovano, direktnim informacijama koje postoje informišemo građane. A ne da vičemo: ovi su lopovi, mi ćemo dovesti investitore, ovi su zaposlili toliko i toliko ljudi... Građani su dobili činjenice, pa nek razmišljaju – zaključio je Kravić.  

(BILSV, 13. 09. 2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook